Preferencie vysokoškolských študentov v profesionálnom živote a ich predstavy o vlastnom podnikaní - Flešková, Marta
Vysoká miera nezamestnanosti mladých ako jeden z najväčších problémov krajín Európskej únie. Predstavy mladých ľudí o vlastnom profesionálnom živote. Možnosti podnikania v EÚ. Postoje a názory študentov na vlastné podnikanie. Zistené údaje a výsledky výskumu.