Obchodovanie domácich bánk na peňažnom trhu eurozóny - Kostelný, Roman
Menovopolitické aktivity ECB a ich vplyv na obchodnú aktivitu. Obchodovanie domácich bánk na peňažnom trhu eurozóny. Koncentrácia domácich bánk vo vybraných segmentoch peňažného trhu. Obchodovanie účastníkov peňažného trhu na úrovni eurozóny. Porovnanie aktivity na agregátnej úrovni s aktivitou domácich bánk.