Analýza trhu práce v ČR v období 2008-2010 - Fajová, Renáta
Analýza trhu práce v období, kedy sa naplno prejavila hospodárska kríza v ČR. Analýza faktorov pôsobiacich na ponuku práce ako sú demografický vývoj, sociálne faktory, či počty cudzincov pracujúcich na území ČR. Analýza dopytu po práci v súlade s vývojom HDP za dané obdobie. Nezamestnanosť vo vybraných krajinách EÚ.