Dopad recesie na segmenty trhu práce: posun k väčšej diferenciácii - Morvay, Karol, 1973-
Výrazné diferenciácie vo vývoji zamestnanosti. Počty pracujúcich podľa dosiahnutého stupňa vzdelania na trhu práce v Slovenskej republike (2006 -2010). Výhoda pracujúcich s vysokou mierou vzdelanosti. Miera nezamestnanosti v priebehu recesie v kategóriách s rôznym stupňom vzdelania. Medziročná zmena priemernej nominálnej mzdy v r. 2009 vo vybraných kategóriách podľa dosiahnutého stupňa vzdelania.