Deficit mäkkej moci v zahraničnej politike Číny - Fertaľová, Mária
Problematika mäkkej moci, analýza jej postavenia a významu v zahraničnej politike Číny, popis kľúčových nedostatkov v jej realizácii. Mäkká moc v percepcii Západu a Východu. Čínska krajina zázrakov, čínska hrozba.