Keď zlyháva "krvný obeh" ekonomiky - Sivák, Rudolf, 1955-
Malé a stredné podniky a ich dominantný podiel na celkovej zamestnanosti v Slovenskej republike. MSP ako nositelia inovácií. Absentujúci systémový rámec podpory domácich malých a stredných podnikov.