K niektorým otázkam vývoja peňažnej zásoby v krajinách V4 (nekonvenčná menová politika ich centrálnych bánk) - Kotlebová, Jana, 1969-
Vývoj peňažnej zásoby v krajinách V4 vo vzťahu k vývoju hlavných úrokových sadzieb, HDP, inflácii a devízovému kurzu. Aktuálne kľúčové úrokové sadzby centrálnych bánk V4.