Ekonomické reformy v Československu v 50. a 60. rokoch a slovenská ekonomika - Laluha, Ivan
Recenzia na monografiu v ktorej sa autor na takmer tristo stranách textu s prílohami a mimoriadne hodnotnými vlastnými tabuľkami zaoberá ekonomickými reformami, ktorými sa komunistický režim snažil v 50. a 60. rokoch reagovať na ťažkosti a symptómy krízy v hospodárstve krajiny.