Stratégie pravidelného investovania v čase hospodárskej krízy - Adamík, Marián
Podstata a základy stratégie investovania. Pravidelné investovanie - cost averaging. Porovnanie ročného a mesačneho investovania do akcie Coca Cola. Rytmy alebo cykly ako prirodzená súčasť chodu reality. Modely a porovnanie spôsobov investovania.