Fiškálna kapacita samosprávnych krajov na Slovensku - Fabianová, Katarína
Vývoj fiškálnej kapacity samosprávnych krajov na Slovensku od roku 2005. Ukazovatele fiškálnej kapacity, indexu fiškálnej kapacity a indexu fiškálneho úsilia. Metodológia použitého reprezentatívneho daňového systému.