Tabu dnes - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Pojem tabu - jeho pôvodná obsahová náplň a premeny daného pojmu v priebehu času. Súčasná typológia tabu a funkcie, ktoré má daný jav v dnešnej spoločnosti. Slovné tabu a motivácia ich vzniku.