Vplyv globálnej finančnej a hospodárskej krízy na vývoj ekonomiky Slovenskej republiky - Hniličan, Vladimír
Stručná charakteristika vývoja ekonomiky, vychádzajúca z vybraných ukazovateľov ako hrubý domáci produkt a inflácia za rok 2009, v porovnaní s predchádzajúcim obdobím. Prognóza vývoja ekonomiky Slovenskej republiky na roky 2010 a 2011. Verejné financie (príjmy a výdavky štátneho rozpočtu, saldo a verejný dlh), trh práce (zamestnanosť, nezamestnanosť), zahraničný obchod (export, import, saldo, obrat, teritoriálna a komoditná štruktúra), priame zahraničné investície (prílev, odvetvová štruktúra) a zahraničný dlh Slovenskej republiky. Hlavné problémy ekonomiky Slovenskej republiky.