Měnová politika: staré lekce, nové výzvy - Zamrazilová, Eva
Teoretické zázemie režimu cieľovania inflácie. Inflačné ciele a tolerančné pásma, rok 2010. Volná menová politika a kríza. Modelový aparát menovej politiky. Menová politika a finančná stabilita.