Medzikultúrna komunikácia vo výučbe cudzích jazykov - Kunovská, Ingrid, 1976-
Problematika medzikultúrnej komunikácie a jej význam vo výučbe cudzích jazykov. Medzikultúrna komunikácia ako vedný odbor, ktorý sa nezaoberá len teóriami a definíciami, ale je veľmi úzko prepojený s každodennou realitou. Bezproblémová komunikácia a dôležitosť empatie, tolerancie a flexibility.