Význam inovácií v kontexte ekonomického rastu - Fodor, Tomáš
Kľúčové determinanty ovplyvňujúce tempo ekonomického rastu. Globálne trhy a rastúce nároky spotrebiteľov. Nárast konkurencie a vyššia miera technologického pokroku. Definícia štyroch typov inovácií. Rozdelenie Európskych krajín do skupín podľa jednotlivých úrovní výkonnosti.