Měnová politika a cena ropy - Hošek, Jan
Vzťah menovej politiky a ceny ropy. Popis vývoja cien ropy a ropných produktov, ich vzťah k vývoju základných makroekonomických veličín a cien ostatných komodít (najmä plynu).