Problém regulácie hedge fondov v súčasnosti - Chovancová, Božena
Problematika pôsobenia hedge fondov na kapitálových trhoch. Hlavné dôvody, ktoré prispeli k nadmerným stratám hedge fondov. Regulácia hedge fondov v rámci EÚ. Pravidlá fungovania pre hedge fondy v Európe a kritériá požadované Európskou komisiou.