Komparácia bankopoisťovníctva v SR a v Taliansku - Izáková, Katarína
Porovnanie bankopoistných produktov poskytovaných talianskou Bankou Intesa Sanpaolo a jej dcérskou spoločnosťou Všeobecnou úverovou bankou. Spolupráca sledovaných bánk s rôznymi poisťovňami a ponúkané bankopoistné produkty.