Hotelové štandardy - Gúčik, Marián
Hotelové štandardy vybavenosti a služieb. Medzinárodné štandardy. Požiadavky Svetovej organizácie cestovného ruchu (UNWTO) pre všetky kategórie hotelov. Minimálne národné štandardy. Štandardy vybavenosti a služieb v nadnárodných hotelových spoločnostiach. Hotelové štandardy týkajúce sa ubytovania, stravovania, zamestnancov, hygieny a údržby.