On-line verzus off-line pravda a mýty o internetovom marketingu - Čuridlo, Michal
Hotelové služby a reklama na internete. Na internete je všetko merateľné. Cena za získanie klienta. Internetové aktivity sú flexibilné a cielené. Ako si vybrať dobrú internetovú agentúru.