Eurozónu je potrebné udržať - Kotlebová, Jana, 1969-
Eurosystém a eliminácia dôsledkov krízy nekonvenčnou menovou politikou. Výhody a nevýhody menovej a finančnej integrácie. Hlavné výhody členov eurozóny a ostatných členov EÚ. Súčasný vývoj v členských krajinách a dôvody, prečo by zmena štruktúry eurozóny bola riziková.