On-line bankové služby a ich využívanie v podmienkach Slovenskej republiky - Musová, Zdenka
Prechod od bankových priehradiek k platobným terminálom. Vznik a obrovský rozmach elektronického bankovníctva. Rastúci trend počtu užívateľov využívajúcich on-line bankové služby. Portfólio produktov elektronického bankovníctva. Bankové služby na Slovensku a spokojnosť klientov.