Mimobilančná sekuritizácia a cenné papiere emitované v jej procese - Napolitano, Barbara
Mimobilančná sekuritizácia je jedna z najvýznamnejších inovácií svetového finančného trhu. Pôvodné ciele bánk a finančných inštitúcií k získavaniu týchto zdrojov. Mimobilančná sekuritizácia a jej vplyv na vznik finančnej krízy. Proces a regulácia mimobilančnej sekuritizácie.