Poučení ze současné hospodářské krize ve Španělsku - Netušilová, Pavla
Analýza finančnej a hospodárskej krízy v Španielsku. Priebeh a dopady krízy na úverovú aktivitu bánk a domácnosti. Pohľad na španielsku ekonomiku pred a po vypuknutí krízy. Plány španielskej vlády, hospodársky rast a zamestnanosť.