Dynamika znalostí v IKT sektore v bratislavskom regióne - vývoj firemného sektora - Pástor, Rudolf
Vznik a vývoj IKT firiem v bratislavskom regióne po roku 1989. Zahraničné investície v sektore IKT. Najvýznamnejší investori v sektore IKT v Bratislave. Inovácie v IKT firmách. Príklady inovatívnych lídrov v odvetví (best case): Eset, Innovatrics, Sygic. Politika rozvoja IKT sektora.