Meranie efektívnosti a výkonnosti komerčnej banky - Sabolová, Anna
Smernica a nariadenie EP a Rady 2006/48/ES s účinnosťou od 1. januára 2007. Zákon č. 483/2001 Z. z. o bankách. Zmena a doplnenie zákona uverejneného v Zbierke zákonov Slovenskej republiky 19. decembra ako zákon č. 644/2006 Z. z. Dodržiavanie interného procesu hodnotenia kapitálovej primeranosti (ICAAP – Internal capital adequacy assessment process).