Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii pro rok 2010 - Sirůček, Pavel
Informácia o laureátoch Nobelovej ceny z roku 2010 Petrovi Artur Diamondovi, Dale Thomas Mortensonovi a Christopher Antoniou Pissaridesovi za analýzu trhov práce zaťažených nákladmi na vyhľadávanie.