Vývoj vzdelávania (vysoké školstvo) v odbore IKT - Chovanec, Martin
Vývoj vzdelávacích kapacít v v oblasti IKT. Prehľad fakúlt vyučujúcich odbory z oblasti informačných a komunikačných technológií v období 1990-2010 v Bratislavskom regióne. Vývoj študijných odborov v oblasti IKT. Vývoj počtu denných a externých študentov (I. a II. stupeň vysokoškolského štúdia, 1990-2008). Vývoj počtu denných a externých študentov (III. stupeň vysokoškolského štúdia, 1999-2009). Vývoj počtu pedagopgických zamestnancov (1990-2009). Mobilita študentov a pedagogických zamestnancov. Kvalita vzdelávania v oblasti IKT. Vplyv firemného sektora na vzdelávanie v IKT. Možnosti zvýšenia kvalifikácie.