Inovácie vo firmách a subjektoch verejnej správy na území BSK v sektore cestovný ruch - Mišúnová, Ema
Vznik a vývoj firiem v sektore cestovný ruch od roku 1990 až dodnes. Prieskum uskutočnený vo vybraných hoteloch. Zmeny v sektore cestovného ruchu Bratislavského samosprávneho kraja v porovnaní s 90. rokmi. Zmeny v sektore cestovného ruchu súvisiace so vstupom zahraničných investorov. Inovácie vo firmách a subjektoch verejnej správy. Organizačné zabezpečenie inovačnej činnosti. Spolupráca s inými subjektmi v oblasti inovácií. Výsledky inovačných procesov.