Harmonizácia IFRS a US GAAP - Špeťko, Peter
Dva hlavné systémy v oblasti účtovníctva a výkazníctva v súčasnosti. Medzinárodné štandardy finančného výkazníctva (IFRS) a US General Accepted Accounting Principles (US GAAP). Harmonizácia štandardov a prebratie účtovných postupov obsiahnutých v US GAAP do IFRS.