Význam tvorby opravných položiek - Tkáčová, Daniela, 1954-
Opravné položky ako významný finančný nástroj prostredníctvom ktorého možno ovplyvňovať výsledky činnosti finančnej inštitúcie. Spôsoby výpočtu a formy vykazovania opravných položiek. Opodstatnenosť opravných položiek v bankovom účtovníctve. Aplikácia princípov BASEL III a štandardu IFRS 9.