Vývoj a súčasný stav vzdelávania a vedy a výskumu v IKT v nitrianskom regióne - Fáziková, Mária
Analýza vývoja vzdelávania, vedy a výskumu v Nitrianskom kraji. Výskum realizovaný formou štruktúrovaného rozhovoru so zástupcami 10 IKT firiem rôznej veľkosti, zamerania, právnej formy a 5 inštitúcií z oblasti vzdelávania a z verejnej správy. Rozvoj inovačného potenciálu a znalostnej ekonomiky v Nitrianskom kraji je závislý od finančnej podpory, vzdelanostnej úrovne pracovného potenciálu a rozvoja vedeckovýskumnej základne.