Certifikácia alebo licencovanie realitných maklérov - Tučník, Miroslav
Rastúci záujem o kúpu nehnuteľnosti vytvoril priestor pre profesiu sprostredkovateľov realitných obchodov, realitných agentov-maklérov. Zručnosti a vedomosti realitných maklérov. Odborná spôsobilosť, požiadavky a garancie úspešného obchodu. Profesionalita realitných služieb.