Vývoj rizikovosti derivátnych kontraktov OTC trhov z globálneho hľadiska pred a počas finančnej krízy - Vojtková, Mária
Analýza vývoja rizikovosti derivátnych kontraktov obchodovaných na OTC trhoch počas obdobia rokov 1998 až 2010 s dôrazom na obdobie predchádzajúce súčasnej kríze a obdobie finančnej krízy v rokoch 2008 a 2009. Rizikovosť uzatvorených kontraktov a pomerové ukazovatele.