Basel III. - Review - Vovk, Martin, 1976-
Pravidlá obozretného podnikania komerčných bánk. Basel III. a najnovšie návrhy v oblasti kapitálu a v oblasti likvidity. Zvyšovanie kvality a transparentnosti kapitálu. Posilnenie krytia rizík komerčnej banky. Eliminácia vzniku kríz v bankovom sektore v budúcnosti.