Reálne investície- drahokamy - Vovková, Katarína, 1977-
Investovanie do drahých kameňov a vznik obchodovania s diamantmi. Diamanty ako dlhodobo nadčasová a výhodná investícia. Strediská obchodovania, určovanie a vývoj cien diamantov. Ďalšie drahé kamene a investovanie na finančných trhoch.