Pozícia rozvojových krajín v globálnom obchode - Obadi, Saleh Mothana
Analýza vývoja svetového obchodu v poslednej dekáde. Nové trendy, ktoré sa podpísali pod zmeny v štruktúre a pozícii globálneho obchodu, najmä v dôsledku medzinárodnej finančnej a hospodárskej krízy. Pozícia rozvojových krajín vo svetovom obchode rastie.