Foreign direct investment as a determinant of investment development path of Slovakia - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Priame zahraničné investície a Dunningova teoretická štruktúra. Pohyb zahraničných investícií do a zo Slovenska. Investičné stimuly. Stupeň ekonomického rozvoja Slovenska vzhľadom na Dunningovu teóriu.