Konverguje aj tieňová ekonomika? - Stehlíková, Beáta
Tieňová ekonomika a možnosti hodnotenia beta konvergencie, ktorá sa ukázala rýchlejšia ako v oficiálnej ekonomike. Aktivity, ktoré patria do skrytého faktoru nie sú zahrnuté v DPH, napriek tomu vytvárajú pridanú hodnotu. Taxonómia ekonomických aktivít tieňovej ekonomiky.