Slovenské výrobné družstevníctvo a jeho aktuálne problémy v období hospodárskej krízy - Šúbertová, Elena
Zmeny v družstevníctve v SR od roku 1990 do roku 2010. Aktuálny pohľad na problémy a možnosti ich riešenia vo výrobných družstvách SR. Kvalita produktov výrobných družstiev v SR. Cenová politika výrobných družstiev v SR. Distribučná politika výrobných družstiev v SR. Slabé a silné stránky výrobných družstiev v SR.