Podnikateľské prostredie a jeho aktuálne problémy - Pauličková, Alena
Štandardné nevýhody a problémy, ktoré vyplývajú z charakteru malých a stredných podnikov oproti veľkým podnikom. Hospodárska kríza a zmeny v podnikaní MSP. Podnikateľská aliancia Slovenska (PAS) a jej návrhy na zjedodušenie odvodového systému.