Ceny na hojdačke - Žitňanský, Eduard
Ceny potravín v súčasnosti ovplyvnené nepokojmi v arabskom svete. Permanentný konflikt medzi potravinármi a obchodníkmi. Prečo dražejú potraviny. Rast cien poľnohospodárskych komodít. Rozdrobenosť výrobného odvetvia a silná koncentrácia veľkých distribučných spoločností.