Teoreticko-metodologické aspekty boja s hospodárskou kriminalitou - Stehlíková, Beáta
Niektoré metódy a postupy podvodného konania v hospodárskej oblasti. Nástroje na ich identifikáciu, prípadne elimináciu. Pokusy o podvodné konanie zo strany zamestnancov firiem. Podvodné účtovné operácie, falšovanie dokladov, korupcia. Sledovanie a hodnotenie fungovania finančných trhov a inštitúcií.