Otec "čínskeho Googlu" - Pressburg, Adrian Peter
Ako vznikol čínsky vyhľadávač Baidu. Zakladateľ čínskeho vyhľadávača - Robin Li. Cesta na vrchol. Konflikt Googlu s čínskou vládou. Získanie 75 percentného podielu na domácom trhu. Globálna expanzia.