Model marketingových stratégií pre európsky trh - Čihovský, Martin
Spojením 27 krajín EÚ sa utvoril jednotný trh a silný ekonomický priestor bez vnútorných hraníc. Zabezpečenie voľného pohybu osôb, tovaru, služieb a kapitálu. Nové strategické výzvy pre podnikateľské subjekty a marketingové stratégie. Skúmanie zmien v medzinárodnom prostredí. Reaktívna a proaktívna internacionalizácia.