Model s korekčným členom pre dovoz tovarov a služieb do Slovenskej republiky - Ďurka, Peter
Modely s členom korigujúcim chyby. Určenie rádu diferencovania uvažovanýcgh premenných. Odhad modelu s korekčným členom. Overenie modelu - dynamická simulácia ex-post. Prpgnóza dovozu tovarov a služieb do SR na rok 2010 na základe expertných prognóz vysvetľujúcich premenných získaných z MF SR.