Riešenie globálnej finančnej a ekonomickej krízy prostredníctvom rozpočtu Európskej únie - Peterková, Zuzana
Definovanie základných prvkov a analýza rozpočtu Európskej únie. Charakteristika vývoja súčasných a minulých trendov. Finančné prostriedky členských štátov a peniaze daňových poplatníkov. Analýza príjmov v rozpočte EÚ. Politické ciele a výdavková politika EÚ.