Chytré nápady v distribuci prodávají - Bohuněk, Bohuslav
Ako predať tovar, ktorý za moc nestojí. Zmena v distribúcii. Zviditeľnenie značky formou značkových ostrovčekov, alebo veľkými plochami v štýle shop in shop. Trend priamej distribúcie potravín na farmárskych trhoch. Rozšírenie predaja z kamenného obchodu na internet a naopak. Spolupráca ako jedna z možností, ako rozšíriť distribučné kanály. Ponuka benefitu.