Analýza trhu civilnej osobnej leteckej dopravy medzi Slovenskou republikou a USA v podmienkach liberalizácie leteckej dopravy a globálnej krízy - Grančay, Martin, 1984-2024
Regulačný rámec severoatlantickej leteckej dopravy. Analýza strany ponuky na leteckom trhu medzi USA a SR. Analýza strany dopytu na leteckom trhu medzi USA a SR.