Žádné nástěnky aneb za hranicí intranetu - Poucha, Tomáš
Sociálne siete v internej firemnej komunikácii. Využívanie polootvorených sietí (Facebook, Twitter) a otvorených sietí (Ning, Yammer). Opodstatnenosť sociálnych médií v internej komunikácii. Sociálne médiá ako potenciálna hrozba pre zamestnávateľa.